ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Περιμένουμε νέα σας

Image Alt

Web Development Projects

Όλα τα προϊόντα της Sequel αναπτύσσονται σε μία σύγχρονη πλατφόρμα λογισμικού που  προσφέρει ισχυρή λειτουργικότητα και ενιαία διαισθητική εμπειρία χρήσης μέσα από οποιαδήποτε σταθερή ή φορητή συσκευή.

Επενδύοντας σε υποδομές τεχνολογικής υπεροχής, η Sequel εξελίσσει διαρκώς την ιδιόκτητη πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών, με βάση την οποία υλοποιούνται όλα τα προϊόντα της. Έτσι σχεδιάζει και αναπτύσσει νέα προϊόντα που κληρονομούν ενιαία τεχνικά, λειτουργικά και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, προσαρμόζοντας οριζόντια κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη.
Από το User interface έως και την αρχιτεκτονική του συστήματος τα προϊόντα λογισμικού της εταιρείας, σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν με στόχο την αξιοπιστία, την ευκολία στην κατανόηση και την παροχή ουσιαστικής αξίας στην υλοποίηση των καθημερινών  εργασιών των χρηστών.
Με ναυαρχίδα το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης διαδικασιών «DashPower», η Sequel κάνει πράξη την φιλοσοφία της για καινοτομία, ευχρηστία και αξιοπιστία. Η ανάπτυξη της πρωτοποριακής μηχανής σχεδιασμού και εκτέλεσης διαδικασιών «DashPower» δημιουργεί νέα δεδομένα στην εγχώρια αγορά λογισμικού, καθώς η αυτοματοποίηση  σύνθετων ροών εργασίας και η μοντελοποίηση διαδικασιών αποτελεί πλέον αναγκαία υποδομή για την αύξηση της παραγωγικότητας και τον συντονισμό των εργασιών σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Εργονομία και λειτουργικότητα

Σε ένα φιλικό και απόλυτα ομοιογενές περιβάλλον εργασίας, οι χρήστες κάθε εφαρμογής εκπαιδεύονται σε μία ενιαία λογική διαχείρισης των λειτουργιών της. Σε όλα τα συστήματα που αναπτύσσει η Sequel, οι διάλογοι με τον χρήστη χρησιμοποιούν εύκολα στοιχεία διεπαφής (GUI objects), ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να παραμετροποιήσει τα στοιχεία της εφαρμογής και να εξατομικεύσει το περιβάλλον εργασίας του.

Εργαστείτε από όπου κι αν βρίσκεστε

Με βασικές αρχές σχεδίασης το απλό User Interface, τη χρηστικότητα και την άμεση πρόσβαση στην πληροφορία, οι εφαρμογές της Sequel μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα ανεξαρτήτως της συσκευής, της τοποθεσίας αλλά και της εξοικείωση του χρήστη με την εφαρμογή. Όλες οι εφαρμογές της εταιρείας είναι σχεδιασμένες για να λειτουργούν σε οποιαδήποτε «Έξυπνη συσκευή» διασφαλίζοντας στο χρήστη το σύνολο των παραγωγικών λειτουργιών του συστήματος.

Πλήρης δια-συνδεσιμότητα

Βασιζόμενα σε μία «ανοιχτή» πλατφόρμα λογισμικού, όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες συνεργασίας με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα, γεφυρώνοντας με ευκολία κάθε ιδιαιτερότητα και διαφορά που ανακύπτει από διαφορετικά συστήματα και τεχνολογίες. Η πρακτική αυτή καθιστά τα προϊόντα της Sequel απολύτως διαλειτουργικά, χωρίς να απαιτούνται σύνθετες προσαρμογές και υψηλές επενδύσεις.
.

Επιχειρησιακή Νοημοσύνη (Business Intelligence)

Η αξιολόγηση των γνώσεων και ο αντίκτυπος των αποφάσεων σημαίνει ότι κάθε οργανισμός μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του για να είναι πιο αποτελεσματικός, γεγονός που του διασφαλίζει επιτυχία των επιχειρηματικών του στόχων.
Στη κατεύθυνση αυτή, η Sequel ενσωματώνει στις εφαρμογές της σύγχρονα εποπτικά μέσα συλλογής, αναλυτικής επεξεργασίας και απεικόνισης σύνθετων δεδομένων (Στατικά & διαδραστικά Dashboards), προσαρμοσμένων στις ιδιαιτερότητες κάθε έργου της.

WEB PROJECTS