ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Περιμένουμε νέα σας

Image Alt

Εταιρεία

Δημιουργήσαμε τη Sequel με όραμα να τολμήσουμε την καινοτομία. Σαν αποστολή μας, αναγνωρίσαμε την ανάγκη των πελατών μας να αλλάξουν. Να γίνουν αποδοτικότεροι μετασχηματίζοντας τις δραστηριότητές τους αποτελεσματικά, με τη χρήση νέων τεχνολογιών και σύγχρονων επιχειρηματικών λύσεων

Η Sequel είναι μία σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στη παραγωγή λογισμικού και στη παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας σε φορείς και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.
Με έδρα την Αθήνα, η Sequel αναπτύσσει καινοτόμα Πληροφορικά Συστήματα και εφαρμογές, που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας (on-premise ή SaaS), και καλύπτουν κάθε ανάγκη μηχανογράφησης μικρών, μεσαίων αλλά και μεγάλων οργανισμών με σύνθετες και ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Η ανάπτυξη των προϊόντων της εταιρείας σχεδιάζεται και υλοποιείται σε ιδιόκτητη πλατφόρμα ανάπτυξης, που βασίζεται σε τεχνολογίες Java και παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για εγκατάσταση σε τοπικές υποδομές ή στο Cloud.
Αποστολή της Sequel είναι η διαρκής παροχή τεχνολογικά προηγμένων και αξιόπιστων Πληροφοριακών Συστημάτων σε συνδυασμό με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία και η μέγιστη παραγωγικότητα των πελατών της. Στόχος της εταιρείας είναι οι προσφερόμενες λύσεις της, να δημιουργούν σημαντική  προστιθέμενη αξία στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους και αυξάνοντας την εξωστρέφεια τους.
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Γιατί να επιλέξετε τη Sequel

Στη Sequel είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που συμμεριζόμαστε το ίδιο πάθος και όραμα για την τεχνολογία και τον άνθρωπο. Χτίζουμε καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και δεν εφησυχαζόμαστε ποτέ. Μας αρέσει να είμαστε πρωτοπόροι για αυτό και επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονες τεχνολογίες και στη λειτουργική ενοποίησή τους.

Τα σημαντικότερα Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα της Sequel είναι:

Τεχνολογία

Η τεχνολογική πρωτοπορία των προϊόντων της

01

Το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας, αναπτύσσονται με τις ποιο σύγχρονες μεθόδους τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, ακολουθώντας κανόνες ανοιχτής αρχιτεκτονικής και modular σχεδιασμού ώστε να επιτρέπεται η μελλοντική αναβάθμιση τους.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Το Ευέλικτο και αποτελεσματικό επιχειρηματικό της σχήμα

02

Με ξεκάθαρο όραμα και στρατηγική ανάπτυξης, η Sequel αξιοποιεί αποτελεσματικά τους πόρους της, με γνώμονα την ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι Σύγχρονες και Ποιοτικές παρεχόμενες Υπηρεσίες

03

Με τη χρήση σύγχρονων πρακτικών τεχνολογίας, η εταιρεία απλοποιεί τις διαδικασίες της, διασφαλίζοντας την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών. Στη Sequel προσφέρουμε πολλούς εναλλακτικούς τρόπους εξυπηρέτησης με σκοπό την κάλυψη κάθε ιδιαιτερότητας των πελατών μας.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού της

04

Η Sequel διαθέτει στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στην παραγωγή λογισμικού και την παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας. Με ελεύθερη πρόσβασης σε κάθε πηγή πληροφόρησης, οι άνθρωποι της Sequel είναι σε θέση να αξιοποιούν το ταλέντο και τις γνώσεις τους μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα της εργασίας τους.