ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Περιμένουμε νέα σας

Image Alt

Υποστήριξη Πελατών

Στη Sequel γνωρίζουμε ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας χτίζονται μετά την πώληση. Για την άμεση και αποτελεσματική διευθέτηση των αιτημάτων των πελατών μας, προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών υποστήριξης, που προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε οργανισμού. Δέσμευση της Sequel για τις υπηρεσίες αυτές είναι η άμεση απόκριση, η υπευθυνότητα και η συνέπεια

Τα ειδικά καταρτισμένα στελέχη της Sequel, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή των πελατών μας για την αναλυτική καταγραφή των αναγκών τους, την αξιολόγηση και την άμεση δρομολόγηση κάθε απαραίτητης ενέργειας για την ικανοποίησή τους.
Οι υπηρεσίες υποστήριξης της εταιρείας μας περιλαμβάνουν:
Τηλεφωνική Υποστήριξη
01

Καλύπτονται θέματα χειρισμού και λειτουργικά θέματα των εφαρμογών, καθώς και βοηθητικές εκπαιδευτικές οδηγίες για βασικές ρυθμίσεις παραμετροποίησης των εφαρμογών. Καθημερινά 10:00 έως 18:00, εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

Υποστήριξη μέσω email
02

Αποστολή αιτημάτων υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (support@sequel.gr) με δυνατότητα αναλυτικής περιγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Οι άνθρωποι της Sequel θα σας απαντήσουν το συντομότερο δυνατό.

Σύστημα υποστήριξης e–ticket
03

Από 1/6/2019, μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά τα αιτήματά σας μέσω της ειδικής πλατφόρμας υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας. Οι συνεργάτες μας χειρίζονται αυτόματα το αίτημά σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα online παρακολούθησης της εξέλιξής του.

Υποστήριξη στο χώρο σας (On–site)
04

Επίσκεψη εξειδικευμένου συνεργάτη της Sequel στο χώρο της επιχείρησής σας για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που δεν μπορούν να επιλυθούν απομακρυσμένα, την εκπαίδευση εργαζομένων ή υπηρεσίες ανάλυσης αναγκών και παραμετροποίησης

Απομακρυσμένη Υποστήριξη (Off–site)
05

Απευθείας πρόσβαση των συνεργατών μας στην οθόνη του υπολογιστή σας, με τη χρήση ειδικού λογισμικού απομακρυσμένης υποστήριξης, για τη λήψη βοήθειας σε κάθε πιθανό πρόβλημα χειρισμού, παραμετροποίησης ή και εκπαίδευσή σας στα προϊόντα της εταιρείας μας.

Υπηρεσίες Προληπτικής Συντήρησης
06

Για την πρόληψη εκδήλωσης συμβάντων, υπηρεσίες συντήρησης βάσεων δεδομένων αλλά και την έγκαιρη υλοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών, η Sequel παρέχει υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης στα πλαίσια ειδικών συμβάσεων (SLA Agreements).